top of page

DOLGOTRAJNE EVROPSKE IZKUŠNJE

Matjaž Mlakar, direktor agencije Orbia d.o.o., vodnik in voznik, sem sicer v preteklih letih odvodil že kar dobršen del sveta, vendar me predvsem zanima severozahodna civilizacija.
 
Tako na oko je predvsem severni del Evrope bolj prostran, manj naseljen in ustreznejši načinu potovanj z majhnimi skupinami, kot to počnemo v ZDA in Kanadi. (Za tiste, ki jih zanima ZDA in Kanada pojdite na www.potovanje-v-ameriko.com )
 
Delamo na principu male skupine do nekje 15 popotnikov, ki jih vodi in vozi izbrani DG (torej driver-guide). Potovanja so v osnovi samo LAND aranžma - kar pomeni da se začnejo v eni točki in končajo v drugi. Kako do teh točk priti pa je naloga popotnika samega. To je naš FLEX program.
Ker na takšna potovanja hodijo tudi popotniki ki jim je vseeno glede prenočišč ponujamo potovanje HIP, ki je dejansko spanje v hostelih in brunaricah.
 
Ker vemo da so tudi takšni ki imajo raje, da se jim vključi tudi letalski prevoz imamo tudi opcijo OPTI v kateri je vključen tudi najprimernejši polet glede na izbrane budžet variante. Redkokdaj je to polet iz Ljubljane .
 
Seveda pa to ne pomeni da ne moremo za določene potnike ki želijo leteti iz Ljubljane dodati tudi takšen let. Je pa pričakovati višjo ceno.     
 
Današnji popotniki so bolj razgledani in pogumnejši pri samostojnem bukiranju in to upoštevamo pri ponudbi. Naš del je torej predvsem vodenje majhne skupine na nekem določenem zanimivem predelu Evrope, ki ga drugi ne pokrivajo - ali pa pokrivajo površno. Zaenkrat imamo 4 potovanja po Skandinaviji, Veliki Britaniji in Irski, v prihodnosti pa bomo dodali še podobna potovanja po centralni Franciji/Pirenejih, Severni Španiji ter Andaluziji.      
Če radi potujete organizirano in želite imeti čimmanj otežen dopust, hkrati pa videti kar najveć v času, ko ste v drugi deželi - je to tisto kar ponujamo tukaj.
 
Sledimo principu "value for money" - torej najceneje kot se da ponuditi določeno dovolj udobno ponudbo. 
 
Prevozna sredstva so udobni minibusi, ki so okretnejši kot veliki avtobusi imajo pa isto notranjo udobnost.  
 
Zadnji in najpomembnejši del uspešno izpeljanega popotovanja je seveda vodja - DG ali voznik in vodnik. In pri nas vodijo skupine izbrani DG-ji.
 
Za vse informacije prosim pišite na info@orbiatravel.com.
 
S spoštovanjem
Matjaž Mlakar
 

"I HAVEN'T BEEN 

EVERYWHERE 

BUT IT'S ON

MY LIST."

 

Susan Sontag

Pošiljanje uspešno

bottom of page